Min vecka – Aktuellt från valkampanjen

Min vecka – Aktuellt från valkampanjen

Vi vill se ett starkare EU och vi vill byta ut kronan mot euron. Vi borde precis som Finland vara med i EU fullt ut. Därför ska man rösta på Liberalerna, om du frågar mig. 

Om du tvivlar på att EU är sexigt. Då ska du titta här. 

Liberalernas valkampanj är fantastisk. Glad att SVT Agenda följde med oss och knackade dörr. Hela Agenda kan du se här. 

Liberaler måste hålla ihop. Bara så kan vi få största möjliga inflytande efter valet. Vi jobbar hårt för att samla stöd till den liberala gruppen parlamentet och jag är glad för det fina stöd jag fick av Bengt Westerberg i veckan och att Cecilia Malmström står vid Simona Mohamssons sida. Läs om Liberalen, 22-årige Henrik Sjölund från Malå som säger i DN att det här valet är viktigare än riksdagsvalet 

Det är fint att kunna möta väljarna med fina omdömen från flera färska granskningar. 

Av Europaportalen har jag blivit utsedd till Sveriges mest aktiva ledamot i Europaparlamentet och i DN:s granskning är jag en av de som haft flest uppdrag. Det är också ett fint erkännande att Naturskyddsföreningen ger oss Liberaler ett gott betyg för vad vi gjort och för vad vi går till val på. När SVT kollade upp hur ofta partierna valt att lägga ner rösten i EU-parlamentet så var det SD som oftast röstade nja, och Liberalerna minst sällan. 

Under veckan har jag medverkat i många intervjuer så som bland annat i P4 Extra, som du kan höra här. Jag duellerade i TV4 mot Miljöpartiets toppkandidat häromkvällen. I SVT:s Utfrågning ställdes jag inför många skarpa frågor i högt tempo.  

Just nu sitter jag med en kopp starkt kaffe och förbereder SVT:s slutdebatt. Ser mycket fram emot det. Valet är inte avgjort. Kanske är det din röst som avgör. Jag hoppas förstås på att få ditt förtroende. 

Liberala hälsningar, 

Karin Karlsbro